söndag 14 oktober 2012

Jag är jag!

Ibland är det definitivt svårt att komma på något att skriva om sig själv. Men jag tror att mina kompisar skulle beskriva mig som en glad och positiv tjej, som vill att alla ska må bra. Hon är sprallig, ansvarsfull, med en gnutta barnslighet men seriös. Hmm...

Ungefär så. Jag tror jag aldrig kommer växa ifrån det där med att jag är lite barnslig av mig. Jag har ingen lust att bli tråkig, jag tror att jag har lite mer kul som barnslig.
Jag gillar skolan, men kanske inte som en " pluggis", för skolan är mitt liv, mina vänner är där och det är min vardag, där jag umgås och är social.

Jag festar inte, jag dricker inte, jag röker inte, jag snusar inte, jag har inga tatueringar eller piercingar (dock vill jag ha ;) ). Beskriv det som ni vill, ansvarsfull eller tråkig är upp till er, men för mig spelar det ingen roll. Jag tycker om mysiga fikastunder på stan, hemmakvällar i soffan med godisskålen i handen och pojkvännen brevid mig, middagar med min mormor och morfar. Sån är jag.

Och det är den jag gillar att vara!

Ett annat stor intresse jag har är handboll,eller sport över huvudtaget, men pga skador är jag inte aktiv just nu men påväg tillbaka. Ett x antal skador de sista åren har gjort så att jag inte tränar det just nu. Bl.a. blev jag påkörd i april detta år och skadade mitt knä i samband med det. Jag är äntligen påväg tillbaka nu. Efter många om och men dock, men äntligen. Sen finns det andra faktorer som gör så att jag tvekar på saker, men det är en annan historia.
När jag väl tränar och är igång skulle jag kalla mig träningsnarkoman, för jag får alltid en kick av att träna, jag mår bra!
Fjällvandring, fjällnatur, skidåkning är också några av mina intressen. Jag gillar den svenska norra naturen,  den nästan talar till mig.
Fotografering är också ett stort intresse. Att fånga naturbilder med linsen är något jag skulle kunna försörja mig på i framtiden.

På tal om framtid så har jag ingen aning om vad jag vill bli, jag kan tänka mig så många saker.
Jag tycker skönhet är intressant, som hudvård, smink, hårvård, frisör... blabla.
Jag tycker även bakning är enormt kul, konditor skulle jag också kunna tänka mig
Som sagt fotograf...
Men jag skulle även kunna tänka mig att bli läkare, specialist inom ett område, eller sjukgymnast.

Jag har många spekulationer som ni kanske märker.
Det är kanske just dem ni kommer få följa här.Mina spekulationer och min vardag!

Hoppas ni fortsätter läsa, för jag uppdaterar!

KRAM 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar